Benvinguts

Ateneu Republicà de Bescanó

Associació sense ànim de lucre formada per persones independentistes de totes les ideologies que volen posar el seu granet de sorra en el procès constituent per crear la nova República Catalana

Estem a Bescanó, però volem ser una associació de referència a les comarques gironines, que permeti aglutinar tots els esforços per augmentar la participació ciutadana en aquest moment històric

Els 4 objectius fonamentals de l'Ateneu Republicà de Bescanó:

  • Oferir un espai de debat obert a totes aquelles persones i col·lectius que lluiten per la llibertat dels Països Catalans i el progrés de la seva gent.
  • El desenvolupament de la cultura catalana i l’enriquiment que pugui representar el coneixement de totes les cultures del món. Fem nostra l’expressió “la cultura ens fa més lliures”.
  • La recuperació de la memòria històrica, sens dubte cap comunitat pot progressar veritablement mentre manté episodis del seu passat silenciats i no aprofita l’experiència dels encerts i dels errors.
  • La cooperació amb les entitats del tercer sector que fan tasques d’ajuda social i solidaritat internacional.

Vols col·laborar amb nosaltres? Fes-te Soci!

Tots els diners recaptats, serveixen per a fer actes i activitats culturals i mantenir l'Ateneu actiu


Aquest 2020 l'Ateneu Republicàté Local! per tant començem tot un seguit d'activitats. Apunta't!

Tots els diners recaptats, son donacions! serveixen per a fer actes i activitats culturals i mantenir l'Ateneu actiu


Propers Esdeveniments ATENEU

No events

Articles recents

Qui som l'ateneu? Quins objectius té? Quines activitats fa l'ateneu? Qui es pot fer soci? Totes aquestes preguntes les trobareu aquí.
L’Ateneu Republicà de Bescanó va sorgir principalment de persones directament vinculades al grup municipal ERC-AM. Això que alguns han volgut barrejar-ho amb la política, respon a un fet merament accidental: trobar-se gent desconeguda amb inquietuds similars.
L’ateneu té per objectiu complementar la oferta cultural existent a Bescanó, ampliant-la a un tipus d’actes que fins ara no s’han realitzat mai o bé no amb la sufiencient recurréncia.