El passat mes de Juny vam celebrar dos aniversaris importants. El primer, és que l'Ateneu va fer 5 anys de vida i podem dir, sense cap marge d'error que amb molt bona salut. El segon aniversari, no és res més que una de les causes de la seva bona salut: El primer aniversari que l'Ateneu Republicà de Bescanó va recuperar el local social que havia esdevingut un centre republicà federal els anys 30.

Deixeu-me que remarqui que el fet que l'Ateneu apostés per tenir local i recuperar l'antic local, ha estat transcendental per fer que l'Ateneu creixi, s'obri al municipi a tots els ciutadans de Bescanó i esdevingui una de les entitats (sinó la que més) que ofereix més esdeveniments culturals a Bescanó amb diferència.

No cal dir que això ens fa mirar endavant i seguir oferint oferta cultural, en defensa de la cultura catalana i de la nova república,  que inexorablement s'està apropant. Aquest 2021, també tenim eleccions i no hi ha cap dubte que la nova junta, seguirà oferint igual o millor contingut al local.

Felicitats a tots els socis i col·laboradors. Hem fet història!