Filosofia

La filosofia de l'Ateneu Republicà de Bescanó implica màxima transparència en la gestió dels diners que els socis, col·laboradors habituals i puntuals ens aporten per fer les activitats.

Per tant, sempre que el temps ens ho permeti, però amb el compromís de fer-ho regularment,  anirem actualitzant els nostres estats de comptes de manera que tothom qui vulgui pugui veure com els gestionem i quines ingressos i despeses tenim en el decurs de la nostra gestió de l'associació. Abans però alguns aclariments:

 

Com es financia l'Ateneu?

L'Ateneu republicà es financia amb quotes de socis i donacions. Recordeu que som una entitat sense ànim de lucre, i com a tal, només acceptem donacions. Això vol dir que:

 Tant el lloguer de l'Ateneu, com les activitats organitzades per l'ateneu, les paguem amb donacions i quotes de soci, tot i que per algunes activitats concretes a vegades sol·licitem alguna subvenció a l'ajuntament només per aquella activitat, exactament igual que altres entitats del poble.

Volem deixar constància que l'Ateneu Republicà, el seu local i les seves activitats, són possibles a l'esforç dels socis i donacions i no estem subvencionats per sè per cap institució pública, tot i que podem rebre alguna subvenció puntual per alguna activitat.

[ESTEM ACTUALITZANT EL DOCUMENT A DATA 27 DE JULIOL DE 2020, EN BREU ESTAREM AL DIA, PERDONEU LES MOLÈSTIES!]