L'ateneu té per objectiu complementar l'oferta cultural existent a Bescanó, ampliant-la a un tipus d'actes que fins ara no s'han realitzat mai o bé no amb la suficient recurrència.

Tal com us hem explicat els objectius de l'ateneu són força específics i els actes han d'anar encaminats a promocionar aquests objectius de manera que els ciutadans del municipi es puguin beneficiar de la nova oferta cultural, complementària a l'actual.

Un Ateneu serà tan potent com les activitats que sigui capaç d'organitzar i que aquestes tinguin la proporcionada resposta per la població. Per aquesta raó, creiem que és la nostra responsabilitat intentar buscar aquelles activitats, cursos, conferències o actes que siguin d'interès dels ciutadans i que aquests esdevinguin socis de l'Ateneu per ajudar a crear una comunitat sensible als actes culturals, socials i de promoció de la llengua i la nova república catalana.

Els integrants de la junta executiva, som els encarregats de pensar i treballar en la creació i execució de noves activitats. Fins ara hem fet o estem preparant les següents:

 

  • Correllengua 2016 (anual)
  • Escudella't per la Marató (puntual, de moment)
  • Setmana Isidre Vicens 2017 (mensual de Gener a Abril)
  • Jornades Republicanes 2017 (anual)

 

Com veieu no parem quiets. És més! Volem fer encara més activitats i necessitem encara més socis per a dur-les a terme.

Tens alguna activitat que creus que podem dur a terme des de l'Ateneu i que s'adequa als nostres principis?

Posa't en contacte amb nosaltres i proposa'ns l'activitat, acte o curs que hagis pensat.